Første spadestik til bolig- og kontorbyggeri på Blumersgade i Horsens

Torsdag den 22. februar tog bestyrelsesformand i NRGi, Eva Ryberg, borgmester i Horsens Kommune, Peter Sørensen og adm. dir., CEO Anton Nørgaard, Dansk Boligbyg, sammen det 1. spadestik til første etape af et bolig- og erhvervsbyggeri i hjertet af Horsens.
Projektet er på alt 10.000 etagemeter, hvor første etape omfatter ialt 4.900 etagemeter, fordelt med 3.300 m2 til kontorer og 1.600 m2 til boliger, fordelt på 9 etager med kontorer fra 1.-6. etage og boliger på 7.-9. etage. NRGi får selv kontorer på tre etager i højhuset.

Under første spadestik sagde Eva Ryberg bl.a., at flytningen fra NRGi's lokaler på Bjerrevej i Horsens - som en byttehandel mellem kommunen og NRGi - har givet plads til byggeri af 190 boliger på Bjerrevej, også med Dansk Boligbyg a/s som totalentreprenør.
NRGi har altid gerne villet blive i Horsens, konstaterede formanden 10 år efter at Energi Horsens fusionerede med NRGi. Når de nye kontorlokaler afleveres i april 2019, kan de mellem 100 og 150 medarbejdere hos NRGi på Bjerrevej flytte til større og mere tidssvarende lokaler centralt i Horsens.

Projektet opføres i hovedentreprise af BASE Erhverv as, et søsterselskab til Dansk Boligbyg a/s, som er bygherre på projektet..

-Vi er ved at få lavet salgsmaterialet nu, og ejerboligerne bliver om kort tid udbudt til salg, sagde adm. dir., CEO Anton Nørgaard, Dansk Boligbyg a/s inden han sammen med NRGis bestyrelsesformand og borgmesteren tog det første spadestik.     

Gå til aktuelt