1. spadestik i Horsens til 72 boliger for PBU

Første spadestik til 72 lejeboliger i enkeltstående punkthuse på Brahesbakke ved Bygholm Sø i Horsens blev taget onsdag 11. september af teknisk direktør i Horsens Kommune, Charlotte Lyrskov, ejendomsdirektør Daniel Hedemann Nielsen, PBU, Pædagogernes Pension, og af afdelingsleder Heidi Lund Sørensen, Dansk Boligbyg a/s. Boligerne bliver i størrelsen 59-93 m2, og indflytning er planlagt til ultimo 2020.

Dansk Boligbyg er totalentreprenør på opførelsen af i alt 130 boliger på Brahesbakke, fordelt på 3 projekter, som Dansk Boligbyg har været med til at udvikle sammen med Skala Arkitekter og Kuben Management samt de tre bygherrer: Pædagogernes Pension, PBU, Domea Horsens og Danhaus. Rådgivende ingeniør på projektet med 72 boliger for Pædagogernes Pension, er Oluf Jørgensen A/S. Boligområdet er på ca. 55.000 m2, og PBU står for private lejeboliger, mens Domea og Danhaus står for henholdsvis byggeriet af almene familieboliger og private ejerboliger.

Før det første spadestik blev taget, sagde direktør Charlotte Lyrskov, direktør i Teknik og Miljø, Horsens Kommune, bl.a.: - Det glæder os meget, at PBU nu bygger i Horsens, hvor vi ønsker alle typer boliger. Vi er meget glade for, at projektet nu bliver sat i gang – vi er midt i et naturskønt område, og der er kun cirka 3 km. ind til Horsens midtby. Tak til PBU – vi glæder os til at følge byggeriet.

Ejendomsdirektør Daniel Hedemann Nielsen, Pædagogernes Pension, PBU sagde bl.a.: - Vi glæder os til at blive en del af Horsens Kommune på denne måde i mange år fremover. På denne naturskønne grund ved Bygholm Sø kommer vi til at bygge dejlige kvalitetsboliger, der også er bæredygtige – hvilket er meget vigtigt for os i PBU. Vi er glade for at være en del af det fælles projekt sammen med to andre bygherrer, og vi glæder os meget til at arbejde sammen med Dansk Boligbyg.

Billedtekst:

Første spadestik tages af fra v. afdelingsleder Heidi Lund Sørensen, Dansk Boligbyg, ejendomsdirektør Daniel Hedemann Nielsen fra PBU og direktør i Teknik og Miljø i Horsens Kommune, Charlotte Lyrskov.

Gå til aktuelt