130 lejligheder i Ceres Byen, Aarhus

Dansk Boligbyg er af Ejendomsselskabet Olav de Linde valgt som totalentreprenør på 130 lejligheder i Ceres Byen, Aarhus. Etagearealet er 11.650 kvm., og projektet består af en sammenhængende karré på 4-8 etager. 

Ejendomsselskabet Olav de Linde har netop fået grønt lys til at igangsætte boligudviklingsprojektet på Ceres Allé 11, der skal indeholde 100 lejeboliger til Ejendomsselskabet Olav de Lindes portefølje af lejemål, og 30 almene boliger til Alboa.

Projektet på Ceres Allé 11 skal som det sidste udviklingsprojekt på stedet fuldende den nye Aarhus-bydel.

Dansk Boligbyg A/S er valgt som totalentreprenør på hele projektet, som er tegnet af C.F. Møller, mens LB Consult er tilknyttet som ingeniør.

Lejlighederne bygges i størrelser fra 40-110 kvm, hvor de fleste er på cirka 60-70 kvm. Alle lejligheder får altaner, og der etableres fælles gårdhave, tagterrasser og parkeringskælder

Dansk Boligbyg har siden 2015 været totalentreprenør på 390 lejeboliger i Ejendomsselskabet Olav de Lindes byggeri Nabolaget i Aarhus Nord, og afdelingsleder Heidi Lund Sørensen, Horsens afdeling 1, ser mange gode synergier ved at bygge videre på samarbejdet.

- Da vi byggede Nabolaget blev der bl.a. valgt materialer, som man ikke ser så mange andre steder. For eksempel er vægge i boligerne opført med genbrugsteglsten, som giver nybyggeriet sjæl og charme, siger Heidi Lund Sørensen.

Projektet på Ceres Allé 11 opføres som en sammenhængende karré på 4-8 etager. Bebyggelsen er 11.650 kvm., hvoraf ca. 11.200 kvm. er boliger og 450 kvm. er erhverv og butikker.


Billedtekster: 

Bebyggelsen på 11.650 kvm består af en sammenhængende karré på 4-8 etager. (Visualisering: C.F. Møller).

Bygningen på Ceres Allé 11 bliver det sidste udviklingsprojekt i Ceres Byen. (Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering).

Gå til aktuelt