130 nye boliger på Brahesbakke ved Bygholm Sø i Horsens

Dansk Boligbyg a/s er totalentreprenør på opførelsen af 130 boliger på Brahesbakke ved Bygholm Sø i Horsens. Dansk Boligbyg har været med til at udvikle projektet i samarbejde med Skala Arkitekter Og Kuben Management samt de tre bygherrer på projektet: Pædagogernes Pension (PBU), Domea Horsens og Danhaus. Boligområdet er på ca. 55.000 m2, og PBU står for private lejeboliger mens Domea og Danhaus står for henholdsvis byggeriet af almene familieboliger og private ejerboliger.

Projektets bærende idé er en nænsom placering af de nye boliger og at skabe et boligområde til en bred målgruppe. Projektet tager dermed afsæt i Horsens Kommunes bosætningsstrategi om at skabe boligområder, hvor det er muligt at blive boende i flere faser i livet.

Anton Nørgaard, adm. dir., CEO i Dansk Boligbyg a/s, siger: -Dansk Boligbyg ser sig selv som et naturligt valg som totalentreprenør i udvikling og opførelse af så stort et samlet byggeri, hvor bl.a. tid, bygbarhed og økonomistyring er meget vigtige parametre. Samtidig er det med kendte samarbejdspartnere, som vi har en lang tradition sammen med inden for udvikling og opførelse af boligbyggeri. Det er første gang vi skal bygge sammen med PBU, Pædagogernes Pension, hvilket vi ser frem til, og som vi gerne ser udvikle sig yderligere i de kommende år.

Visualisering: Skala Arkitekter, Horsens.
Dronefoto: Horsensbilleder.dk

Gå til aktuelt