16 ejerboliger i Horsens solgt FØR rejsegildet!

Allerede før rejsegildet på 16 ejerboliger på adressen Gnisten 1-7 i Horsens – på den tidligere Bjerre Herred forsyningsselskabs grund – var samtlige ejerboliger solgt. Altså solgt før rejsegildet! For EDC-mæglerne, der står for salget af alle ejerboliger på den tidligere BHH-grund, er der tale om et enestående projekt, som skal kopieres til andre relevante steder.

Projektet udgør ét af flere på den tidligere BHHH-grund, og etapevis er bygninger skudt op som blokke eller rækkehuse, og derefter dels solgt som ejerboliger, dels udlejet som lejeboliger.

Under rejsegildet torsdag den 25. november 2021 sagde direktør og partner i EDC Mæglerne, Horsens, Alex Mandrup Paulsen, som allerede har solgt alle 16 ejerboliger på Gnisten 1-7, Horsens, bl.a.: - Velkommen til rejsegilde på ”Gnisten” – til disse 16 flotte ejerlejligheder. Det er jo en gammel tradition at holde rejsegilde, hvor vi skal bringe alt godt for byggeriet i fremtiden, og også særligt fejre alle håndværkerne, som er her på byggepladsen.

-På vegne af Dansk Boligbyg som bygherre og EDC vil jeg gerne sige en stor tak til alle håndværkere, der har arbejdet for det flotte byggeri. Stor tak til arkitekter, entreprenører og øvrige rådgivere – og ikke mindst et kæmpestort tillykke til alle beboerne, som snart kan flytte ind i de her rigtig fine boliger.

-”Gnisten” er er snart ved at være udbygget med Lysbuen ud mod Bjerrevej, og de sidste byggerier er godt på vej på den her grund, der jo har rummet Bjerre Herreds Højspænding, som var en gammel gul bygning, opført i 1962. Nu er den blevet forvandlet til i alt 195 boliger, meget mangfoldigt fordelt som en blanding af ejerboliger, private lejeboliger og almennyttige lejeboliger. Helt i tråd med den udvikling, som man gerne vil have her i byen, sagde Alex Mandrup Paulsen, EDC Mæglerne i Horsens.

-Jeg er allerede nu blevet spurgt om, hvordan det går med salget. Og vi kan nu melde ”alt udsolgt” allerede inden bygningerne er færdige. Det vidner også om, at boligerne er attraktive, og at det er boligtyper, der vil blive bygget andre steder i byen. Og det understreger, at området og i det hele taget at den måde, det hele er kommet til på, er et attraktivt sted at bo, sagde Alex Mandrup Paulsen, partner i EDC Horsens.

Gå til aktuelt