42 seniorboliger i Gilleleje

Dansk Boligbyg er nu i gang med at realisere endnu et boligbyggeri for OK-Fonden.

Det drejer sig om 42 seniorboliger i et såkaldt ”Boliger for Livet”-projekt, der opføres i totalentreprise ved siden af fondens plejehjem, Bavne Ager i Gilleleje.

OK-Fonden har valgt Dansk Boligbyg som totalentreprenør til at færdiggøre det seniorboligprojekt i Gilleleje, som gik i stå, da den tidligere entreprenør, Q Construction, gik konkurs i 2022.

Projektet ved Bavne Ager omhandlede oprindeligt 40 seniorboliger og et fælleshus i konceptet ”Boliger for Livet”. Dette koncept er en type seniorboliger, hvor man har mulighed for at blive boende hele livet, også hvis man får behov for hjælp og pleje.

Optimering af boligbyggeriet

Forud for indgåelse af den nye kontrakt har OK-Fonden og Dansk Boligbyg samarbejdet om at optimere og forenkle projektet, så seniorboligerne kan realiseres inden for den mulige økonomi.

Fx får projektets 10 bygninger nu pudsede facader frem for murstensfacader, og der opføres 42 seniorboliger frem for de oprindelige 40.

Et tillidsfuldt samarbejde med OK-Fonden

”Det er en stor glæde for os, at OK-Fonden har involveret os i Bavne Ager-projektet, og at det er lykkedes at opnå en aftale om Bavne Ager,” siger Arne Becker, Direktør Øst hos Dansk Boligbyg. Han tilføjer:

”Hos Dansk Boligbyg nyder vi den tillid, som OK-Fonden viser os, og vi er stolte af at være med til at realisere nogle af fondens spændende seniorboligkoncepter. Vi er også godt i gang med opførelsen af andre ”Boliger for Livet” i forbindelse med seniorboliger og et friplejehjem for OK-Fonden på Slagelse Kvægtorv.”

Fakta om Bavne Ager Boliger for Livet

Bygherre: OK-Fonden
Totalentreprenør: Dansk Boligbyg
Byggeperiode: Efterår 2023 til efterår 2024
Arkitekt: P+P arkitekter
Ingeniør: Vita 
Landskabsarkitekt: MBYland

Gå til aktuelt