Adm. direktør, CEO Anton Nørgaard, fylder 60 år

Anton Nørgaard, adm. direktør, CEO i Dansk Boligbyg a/s, fylder 60 år lørdag den 8. januar. Han tiltrådte som adm. direktør, CEO den 1. april 2017 efter en årrække som afdelingsleder i Horsens. Den 1. marts kan han desuden fejre 23-års jubilæum i virksomheden. 

Anton Nørgaard er født i København, og boede på Mors hele sin barndom og ungdom, ligesom han i 1983 blev uddannet tømrer her. I 1986 blev han uddannet som bygningskonstruktør BTH, og med udgangspunkt i Århus arbejdede han de næste 10 år med projektering, byggeledelse og fagtilsyn – herunder 2 år med byggeri af dagligvarebutikker og butikscentre i Tyskland, ligesom han i 3 år var konsulent i Byggeriets Arbejdsgivere, BYG Region 3, Århus. Anton Nørgaard har desuden uddannelser indenfor arbejdsmiljø og økonomi samt flere diplomuddannelser i ledelse.

Efter 3 år som tømrermester i Vejle fra 1996-1999 blev Anton Nørgaard ansat som projektleder i Dansk Boligbyg a/s, Horsens med ansvar for byggeri af boliger, plejehjem og skoler. I 2004 blev han udnævnt til afdelingsleder, og er i dag partner i virksomheden.

Dansk Boligbyg a/s er siden starten i 1998 vokset til at være blandt de 10 største hoved- og totalentreprenør virksomheder i Danmark. Virksomheden, der som styrings-entreprenør har godt 50 bygge- og renoverings-projekter i gang over hele landet, beskæftiger over 100 medarbejdere, og har en årsomsætning på ca. 1,5 mia. kr. Dansk Boligbyg a/s har hovedkontor i Horsens samt afdelinger i Aalborg, Odense og Roskilde.

Anton Nørgaard er medlem af bestyrelsen i bygningsentreprenør-sektionen under hovedorganisationen Dansk Byggeri, og tidligere har han desuden virket som censor ved konstruktør-uddannelsens afgangs-eksamen på VIA University i Horsens, hvor han selv blev uddannet i 1986.

I Anton Nørgaards CV står bl.a. følgende:

Anton Nørgaard tegner virksomheden, og har det øverste og overordnede ansvar for den daglige ledelse af selskabets samlede virksomhed og drift, omsætning samt øvrige resultater. Refererer til virksomhedens bestyrelse og ejere, bl.a. vedr. vedligeholdelse og udbygning af selskabets forretningsmæssige grundlag, herunder salg og kundeforhold. Udarbejdelse og styring af selskabets overordnede strategi. Overordnet budgetansvarlig og personaleledelse samt koordinering af marketing aktiviteter. Er direkte chef for afdelingsledere og chefer, og sikrer leder-månedsmøder og rapportering. Besidder stor erfaring med hoved- og totalentrepriser samt partnering, OPP og projektudvikling. Yderst erfaren og med stor indsigt i tilbudsgivning, kontraktforhold, indkøb, entreprisestyring og produktion samt arbejdsmiljø. Formand for virksomhedens arbejdsmiljø organisation, AMO.

Gå til aktuelt