Anton Nørgaard har 20 års jubilæum

Anton Nørgaard, 57 år, adm. direktør, CEO, kan fredag den 1. marts fejre 20-års jubilæum. Han tiltrådte som adm. direktør, CEO den 1. april 2017 efter en årrække som afdelingsleder i Horsens.

Anton Nørgaard kommer fra Mors, og blev i 1986 uddannet bygningskonstruktør i Horsens. Han har desuden uddannelser indenfor arbejdsmiljø og økonomi samt flere diplomuddannelser i ledelse.

Anton Nørgaards første projekt for Dansk Boligbyg a/s var opførelsen af 22 andelsboliger i Tilst ved Aarhus i hovedentreprise. Virksomheden er siden starten i 1998 vokset til at være blandt de 10 største hoved- og totalentreprenør virksomheder i Danmark. Dansk Boligbyg a/s beskæftiger i dag over 90 medarbejdere og har en årsomsætning på ca. 1,5 mia. kr.

Anton Nørgaard er medlem af bestyrelsen i bygningsentreprenør-sektionen under hovedorganisationen Dansk Byggeri og medlem af bestyrelsen i virksomheden Danhaus A/S, Esbjerg.

I Anton Nørgaards CV står bl.a. følgende:

Anton Nørgaard tegner virksomheden, og har det øverste og overordnede ansvar for den daglige ledelse af selskabets samlede virksomhed og drift, omsætning samt øvrige resultater. Refererer til virksomhedens bestyrelse og ejere, bl.a. vedr. vedligeholdelse og udbygning af selskabets forretningsmæssige grundlag, herunder salg og kundeforhold. Udarbejdelse og styring af selskabets overordnede strategi. Overordnet budgetansvarlig og personaleledelse samt koordinering af marketing aktiviteter. Er direkte chef for afdelingsledere og chefer, og sikrer leder-månedsmøder og rapportering. Besidder stor erfaring med hoved- og totalentrepriser samt partnering, OPP og projektudvikling. Yderst erfaren og med stor indsigt i tilbudsgivning, kontraktforhold, indkøb, entreprisestyring og produktion samt arbejdsmiljø. Formand for virksomhedens arbejdsmiljø organisation, AMO.

Gå til aktuelt