Arbejder for fuld skrue igen i Brønderslev

-Vi er nu i gang igen for næsten "fuld skrue" efter at Nordjylland er blevet genåbnet, så byggepladsen begynder at ligne sig selv igen, siger projektchef Jørn Nørlem, Dansk Boligbyg om projekt "Brunder Tårnhuse" i Brønderslev, der har Domea i Aabybro som bygherre.

Projektet omfatter 116 boliger, fordelt på op til 7 etager høje "tårnhuse" og fordelt med 66 almene familieboliger, 30 ungdomsboliger og 20 private boliger. Stregerne til nybyggeriet i centrum af Brønderslev står arkitektfirmaet Kjaer & Richter for, mens Oluf Jørgensen er rådgivende ingeniører. 

Dansk Boligbygs projektchef forventer, at byggepladsen er helt tilbage til det normale igen mandag den 30. november - dvs. at ca. 40 håndværkere igen vil have deres daglige arbejde på pladsen. 

Dansk Boligbyg satte projektet på pause i forbindelse med anbefalingerne primo november om begrænset færdsel på tværs af grænserne mellem 7 nordjyske kommuner - dengang med en forventning om genåbning den 4. december.

Projektchef Jørn Nørlem forventer - med den tidligere genåbning af byggepladsen - at afbrydelsen har været så kort, at den ikke vil få nævneværdige tidsmæssige konsekvenser for projekt "Brunder Tårnhuse", der efter den oprindelige tidsplan skal afleveres til bygherren, Domea i Aabybro, i oktober 2021.

Gå til aktuelt