Brian H. Jensen er ansat som projektleder i Roskilde

Brian H. Jensen er startet som projektleder hos Dansk Boligbyg i Roskilde i slutningen af oktober. Han kommer fra en tilsvarende stilling hos CH BYG, hvor han senest styrede et projekt på Korsør Flådestation, der skulle have ny malerhal til kampvogne og lastbiler.

Inden da arbejdede han på Baltic Pipeline, hvor han stod for dialogen med underentreprenører og offentlige aktører ved anlæg af den danske del af projektet.

Brian H. Jensen er en berejst herre, der har været på Grønland for at bygge skolen mellem isbjerge og hvaler i Grønlands mindste by, Kangaasiaq, som ligger en times sejlads fra Aasiaat, hvor han boede.

På Sri Lanka har Brian H. Jensen været med til at bygge et mejeri. De mange internationale projekter har lært ham en del om forskellige arbejdskulturer. På Sri Lanka kommunikerer de f.eks ikke så direkte, som vi gør herhjemme.

”Nogle gange skal man passe på, hvad man siger, indtil man har fundet ind i jargonen,” siger han med et smil.

Brian H. Jensens første projekt hos Dansk Boligbyg er et stort og spændende byggeri af 101 lejeboliger i totalentreprise i Høje Taastrup, det såkaldte HTC-A13:

”Vi er i gang med at lægge gulve, og der er en del koordination med underentreprenører,” siger han og fortsætter:

”Vi har travlt og mangler at lukke to blokke af til vinter, så vi glæder os over det varme vejr her i november. Vi skal nok nå at aflevere som planlagt i sommeren 2023.”

Det var kollegaen Morten Møller, der talte godt om Dansk Boligbyg, og overbeviste Brian H. Jensen om at søge arbejde her:

”Morten fortalte om de gode kolleger og de kompetente chefer. Og det har jeg fået bekræftet. Det er også rart, at vi har et bagland på hovedkontoret, der gør alt, hvad de kan, for at støtte og hjælpe,” siger han.

Brian H. Jensen er oprindeligt uddannet murer og var gennem 11 år murermester, senere har han uddannet sig til bygningskonstruktør i 2015 på Zealand – Sjællands Erhvervsakademi.

Han bor i et rækkehus i Næstved og nyder at sejle kajak i Karrebæksminde. Han rejser meget, og som en ægte boligbygger bruger han en stor del af rejserne på at se på byggeri.

Gå til aktuelt