Dansk Boligbyg på toppen i Afrika

Dansk Boligbyg har sponsoreret 25.000 kr. til Legeheltene, der er en del af Børneulykkesfonden, via et initiativ, der hedder Climb for Charity. Legeheltene tager ud på hospitaler rundt omkring i landet, og igangsætter bevægelseslege og aktiviteter med de indlagte børn.

Hvert år indlægges 60.000 børn på de danske hospitaler. Formålet er at skabe en mere aktiv hverdag for børnene ved at få dem op af deres sygesenge og ud af hospitalsstuerne. For mange indlagte børn er tiden på hospitalet forbundet med stor inaktivitet og ensomhed.

Climb for Charity er et velgørenhedsinitiativ, som kombinerer træning, eventyrlyst og fællesskab ved at gøre en forskel. Flere gange årligt bestiger en række deltagere nogle af klodens høje tinder for at indsamle midler til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene.

Climb for Charity har eksisteret siden 2015. Siden da har deltagerne sat kursen mod toppen af Mont Blanc, Kilimanjaro og Atlasbjergene.

Dansk Boligbyg a/s har netop været hovedsponsor på en sådan tur – denne gang til Atlasbjergene i Marokko med 24 deltagere. På turen blev der i alt indsamlet 200.000 kr., hvoraf Dansk Boligbyg a/s altså tegnede sig for 25.000 kr. til det gode formål.

Gå til aktuelt