Dansk Boligbyg støtter AC Horsens med gratis bus til vanvittig vigtig fodboldkamp mod AGF i Aarhus

Søndag den 28. april er en særdeles vigtig dag - ikke mindst for superligaklubben AC Horsens, hvor Dansk Boligbyg a/s er Partner Plus sponsor.

AC Horsens håber at kunne sende 13-14 fyldte fan-busser til Aarhus, hvor den altafgørende kamp om fortsat tilværelse i Superligaén spilles mod AGF.

Dansk Boligbyg a/s støtter ved at sponsorere en bus til fans, der bliver transporteret gratis frem og tilbage, får gratis entré til Aarhus Stadion og gratis drikkevarer undervejs i bussen.

Kampen er den sidste i gruppespillet, og bliver fløjtet i gang klokken 14.00 – nøjagtig som den anden kamp i puljen mellem SønderjyskE og Vejle Boldklub.

”De gule” er ét point foran SønderjyskE, og en AC-sejr i Aarhus vil under alle omstændigheder være nok til at indløse en billet til næste sæson i Superligaen, men et eller nul point kan også vise sig at være nok.

AC Horsens har brug for massiv opbakning i Aarhus, og klubben har altså valgt at gøre udebaneturen gratis for alle gule fans, der vælger at tage med busserne, hvor der altså også er gratis drikkevarer ombord.

Der vil både være stemningsbusser og familiebusser, og busserne kører fra CASA Arena Horsens søndag den 28. april klokken 12.30, og drejer ind på Langmarksvej igen omkring klokken 17.00.

Udebaneturen inkluderer altså bustransport, billet til kampen samt fri øl og vand på vej til Aarhus.

Tilmelding foregå senest fredag den 26. april kl. 12.00 via www.achorsens.dk – husk at vælge buskategori.

 
 

Gå til aktuelt