Det flotteste nye hus ved City 2

Den sidste dag i august overtog Core Property Management 101 nye lejligheder i Høje Taastrup C, det såkaldte byggefelt A13. Det store boligbyggeri er opført i totalentreprise af Dansk Boligbyg. 

Ifølge bygherrens bygge- og udviklingschef Per Yderholm er byggeriet det ubetinget flotteste i den nye bydel, som er ved at tage form i området.

”Byggeriet på byggefelt A13 er meget vellykket, når man tager i betragtning, at projektet har været udfordret af høje arkitektoniske ambitioner, en snæver grund og bløde jordbundsforhold,” siger Per Yderholm og tilføjer:

”Vi har haft et forbilledligt godt samarbejde med Dansk Boligbyg om projektet. Projektledelsen har været meget løsningsorienteret, og der har været god dialog hele vejen. Nu står vi med et færdigt byggeri, som er det ubetinget flotteste i området.”

Attraktive lejeboliger centralt i Høje Taastrup

Området, hvor lejlighedsbyggeriet er opført, ligger meget centralt i Høje Taastrup, tæt på motorvejen, det store butikscenter, City 2, og med Høje Taastrup station i gåafstand.

Projektet udgør 9.008 kvadratmeter bolig eksklusive kælder. De 101 topmoderne lejeboliger fordeler sig på mellem fire og seks etager i boligstørrelser, der varierer fra 69 til 85 kvadratmeter. 

Lejlighederne er placeret i én sammenhængende karré med et centralt gårdmiljø, fælles tagterrasser og et lille orangeri. 

Lavt CO2-aftryk og høj biodiversitet

I opførelsen af ejendommen er der brugt gedigne, langtidsholdbare materialer, som har medvirket til at holde byggeriets CO2-aftryk nede, og der har generelt været fokus på bæredygtighed i bebyggelsen. 

Tilsvarende har beplantningen i forbindelse med byggeriet en høj biofaktor, der skal bidrage til at tiltrække mange insekt- og fuglearter til området. Et andet eksempel er opsamling af regnvand fra tagarealerne, hvor vandet ledes videre til såkaldte regnbede.

Langvarigt samarbejde skaber gode byggerier

”Vi har arbejdet sammen med Dansk Boligbyg mange år og gennemført mange vellykkede byggerier sammen. A13 har været endnu et eksempel på et vellykket projekt, og jeg er glad for, at samme team snart skal løse endnu et byggeri for os. Denne gang i Nordsjælland,” siger Per Yderholm.

De første beboere flytter ind i de nye topmoderne lejligheder medio september 2023.

Gå til aktuelt