Emre Kalkan er ny byggeleder i Roskilde

1. august startede Emre Kalkan som byggeleder i vores Roskilde-afdeling. Emre er oprindelig uddannet bilmekaniker og arbejdede seks år som mekaniker, inden han indså, at han skulle arbejde med større konstruktioner. Han søgte ind på Zealand - Sjællands Erhvervsakademi, hvor han tog uddannelsen som bygningskonstruktør.

Emre har sin praktiske erfaring fra NCC, hvor han i studietiden har arbejdet med byggeledelse som praktikant og studentermedhjælp. Hos Dansk Boligbyg er Emres første projekt Dampmøllen i Ringsted, en totalentreprise for Boligselskabet Alliken v/Domea, hvor vi opfører 69 almene boliger. Projektet afleveres om halvanden måned. Emre siger:

”Det er så fedt at starte her. Der er gode og glade kolleger, som er søde til at tage en nyuddannet som mig i hånden. Os nystartede har lige været på besøg i hovedafdelingen i Horsens og hilse på alle vores kolleger i administrationen. De var vildt imødekommende og gjorde det klart, at de altid står til rådighed for os, der er ude i marken.”

Privat bor Emre i Næstved med sin hustru. Han dyrker fitness, og så er han glødende fan af det tyrkiske fodboldhold Galatasaray.

Gå til aktuelt