Erfaren byggeleder ansat til stort projekt i Ølstykke 

Lars Madsen er den 1. juli tiltrådt en stilling som byggeleder i en af Dansk Boligbygs afdelinger i Horsens. Han har 34 års erfaring med byggeledelse og skal hos Dansk Boligbyg medvirke i opførelsen af Plushusenes nye bofællesskab i Ølstykke.  

Plushusenes nye bofællesskab i Ølstykke kommer til at rumme 211 lejeboliger fordelt på rækkehuse og lejligheder i varierende størrelse. Desuden etableres der et stort fælleshus i to etager med bl.a. spisesal, multirum og værksted. 

Projektet i Ølstykke har mange ligheder med Plushusenes bofællesskab i Lisbjerg, som Dansk Boligbyg også er i gang med at opføre. Forud for starten på det nye job, har Lars Madsen derfor været på besøg hos kollegerne i Lisbjerg for at se projektet og danne sig et overblik over eventuelle udfordringer. 

”I projekter af denne størrelse skal mange forskellige parter samarbejde. Rækkehusbyggerier opføres typisk i en kæde efter hinanden, så der skal hele tiden være et flow i de forskellige fags arbejde og i leverancerne af materialerne.” siger Lars Madsen.

Han ser frem til at udnytte sine mange års erfaring som både ingeniør, byggeleder og projektleder til at løse alle udfordringer og få alle stadier i projektet til at lykkes og i sidste ende aflevere et fejlfrit boligbyggeri til Plushusene.  

Lars Madsen er 60 år og oprindeligt uddannet tømrer og senere bygningsingeniør fra Odense Teknikum. Sine erfaringer med byggestyring og projektledelse har han fra stillinger hos bl.a. HusCompagniet, HHM A/S, EKJ Rådgivende Ingeniører, Lidl Danmark og Lind & Risør

Han bor på Nørrebro sammen med sin kone. Sammen har de en kolonihave i Gladsaxe, som de bruger meget tid i især om sommeren.   
 

Gå til aktuelt