Erfaren byggeleder til Dansk Boligbygs Roskildeafdeling

Helene Lau Adrian er ny byggeleder i Roskilde. Hun kommer med solid erfaring fra lignende stillinger hos henholdsvis CG Jensen A/S og JCN Bolig A/S. Det var udsigten til at bygge huse sammen med et godt team, der fik hende til at vælge Dansk Boligbyg som sin nye arbejdsplads.   

32-årige Helene Lau Adrian er ansat som byggeleder hos Dansk Boligbygs Roskildeafdeling. Helene er blevet tilknyttet byggepladsen på Kvægtorvet i Slagelse, hvor Dansk Boligbyg i totalentreprise for OK Fonden opfører friplejehjem og seniorbofællesskab. 

Hun kommer til Dansk Boligbyg med en god portion erfaring og har tidligere været ansat som byggeleder hos JCN Bolig A/S og senest hos CG Jensen A/S. Hun er uddannet bygningskonstruktør fra Zealand – Sjællands Erhvervsakademi i 2020.

Helene Lau Adrian har set frem til at starte som byggeleder hos Dansk Boligbyg, og det er der særligt to gode grunde til:

”For det første er jeg vild med hverdagen på byggepladsen. Jeg bryder mig ikke om at sidde ved computeren, jeg vil meget hellere ud at bygge. Luk mig ud af skuret og send mig ud på byggepladsen, hvor jeg kan se, hvad vi bygger,” siger hun grinende og fortsætter:

”For det andet er der et godt sammenhold i projektteamet. Allerede til jobsamtalen fik jeg at vide, at Dansk Boligbyg har stort fokus på, at holdene sammensættes rigtigt – både fagligt og personligt. Det var én af de ting, der gjorde jobbet attraktivt for mig, og indtil videre er mine forventninger blevet 100 procent indfriet.”

Helene Lau Adrian er 32 år og bor i en lejlighed i Næstved. Hun drømmer om at finde et landsted i nær fremtid, da hun har hesten Desco, som hun bruger størstedelen af sin fritid sammen med. Hun nyder dog også at rejse på storbyferie i Europa, når der er tid til det.  

Gå til aktuelt