Første spadestik til 60 boliger i Horsens

Mandag den 15. september blev det første spadestik taget til 60 familie-boliger for Domea, afd. 6009, Horsens. Projektet ligger på Godsbanegade, og omfatter tre boligblokke, der bliver naboer til det fredede kontor-kompleks "Bastian",  få meter fra Banegården i Horsens.

Boligerne opføres med røde teglstens-facader meed hvide bånd og murfelter. Lejlighederne indrettes med åbent køkken i direkte forbin delse med spiseplads og opholdsstue. Fra alle lejligheder bliver der adgang til en stor altan.

Borgmester Peter Sørensen, Horsens, tog det første spadestik, efterfulgt af organisationsformand Tove Vittrap fra Domea i Horsens, ligesom byggechef i Domea, Karsten Pedersen, ønskede projektet god vind i regi af "en gammel kending" - Dansk Boligbyg, som tidligere har leveret et fejlfrit byggeri på Emil Møllers Gade, der næsten er nabo til projektet på Godsbanegade i Horsens.

Byggechef i Domea, Karsten Pedersen (tv.) hjælper borgmester Peter Sørensen, Horsens med "første spadestik". I baggrunden kontorkomplekset "Bastian" - og med røde sten bagerst Domeas seneste byggeri i Horsens - på Emil Møllers Gade.

Gå til aktuelt