1. spadestik til udvidelse af Dansk Boligbygs domicil

Tirsdag den 23. april kl. 09.00 blev første spadestik taget til udvidelse af Dansk Boligbygs domicil på Erhvervsbyvej 11 i Horsens. Søsterselskabet BASE Erhverv as er entreprenør på projektet. Udvidelsen er på 790 kvadratmeter, svarende til godt 2.500 etagemeter.

Udvidelsen på 3 etager har front ud mod Vejlevej, og vil give et markant visuelt indtryk. Når byggeriet er færdigt i april-maj 2020, vil domicilet på Erhvervsbyvej bestå af to enslignende bygninger i tre etager, der er forbundet af en mellembygning, som skal indeholde foyer i stueetagen og mødelokaler på de øvrige etager.

Dansk Boligbyg a/s forbliver på 2. sal i den nuværende bygning, mens søsterselskaberne BASE Erhverv as og Ejendomsudviklingsselskabet Danmark as (EUD) får kontorer i den nye bygning.

Virksomheden Itelligence A/S, der i dag lejer hele førstesalen i den nuværende bygning, får fordoblet sit kontorareal, idet virksomheden også indretter sig på hele førstesalen i den nye bygning.

Også Vangsoe-Gruppen ApS indretter sig i den nye bygning, ligesom der forhandles med flere mulige nye lejere til kontorarealer i stueetagen.

Dansk Boligbyg a/s har haft domicil på Erhvervsbyvej 11 i Horsens siden 2008, og har som følge af konstant vækst længe haft brug for mere plads.

Det seneste par år er er antallet af medarbejdere alene i Horsens øget med knap 20, så vi i dag er 46 i Horsens - og knap 100 ialt på landsplan.

Det første spadestik blev taget sammen af fra venstre direktør Kristen Laursen, Dansk Boligbyg Holding a/s, adm. direktør, CEO Anton Nørgaard, Dansk Boligbyg a/s, direktør Klaus Rønslev, BASE Erhverv as og regnskabschef Tove Høgh Olsen, Itelligence A/S.

Gå til aktuelt