Gert Gregersen stopper – men fortsætter som konsulent

”Det har været en vanvittig rejse, som jeg sætter stor pris på at have været en del af,” siger Gert om sine 19 år hos Dansk Boligbyg: ”Da jeg blev ansat i 2003, var vi otte medarbejdere i virksomheden. I dag er vi en mere end 100 og driver en milliard-forretning.”

Gert Gregersen blev ansat for at etablere Dansk Boligbyg i det nordjyske, og han har spillet en afgørende rolle for, at vi i dag har en slagkraftig Ålborg-afdeling med 22 dedikerede medarbejdere. Gert har været afdelingsleder i hhv. Hobro og Aalborg, og har i de seneste år været viceafdelingsleder med fokus på prækvalifikationer og tilbud.

Selvom Gert nu pensioneres fra sin faste stilling, vil han stadig være at finde på kontoret i Ålborg af og til. Han vil være tilknyttet som konsulent i de næste par år, hvor han fortsætter med udvalgte opgaver. Gert har heller ikke tænkt sig at drive den af i sit otium. Udover konsulentopgaverne hos Dansk Boligbyg skal han bygge nyt hus til familien, have støvet golf-kørekortet af og fyldt kufferten op med gode oplevelser fra eksotiske rejsemål.

Gerts sidste dag som fastansat blev markeret den 13. april med en ”forrygende aften i byen”, og det var både festligt og vemodigt:

”Det er en underlig følelse, at man ikke længere skal være en fast del af fællesskabet. Derfor er det rart, at jeg er blevet tilknyttet som konsulent og kan gøre mine opgaver færdige. Hos Dansk Boligbyg er der en fantastisk, familiær ånd, som det er svært at give helt slip på.”

Gå til aktuelt