HJÆLP! Vi mangler praktikanter - læs mere...

Praktikplads? Start her, hvis du vil bygge videre på din karriere!

Er du ingeniørstuderende eller studerende på en bygningskonstruktør-uddannelse? Og vil du gerne i praktik hos Dansk Boligbyg a/s – enten i Horsens, Aalborg, Odense eller Roskilde? Så se mere under Jobs/Ledige praktikpladser, og send din ansøgning.

Vi tilbyder hvert år ingeniør- og konstruktør studerende en praktikplads. Vore praktikanter får stor tillid, og arbejder normalt meget selvstændigt. Vi har stor glæde af denne ordning, og føler, at både praktikanter og Dansk Boligbyg drager nytte heraf.

Hos Dansk Boligbyg a/s vil din praktikperiode være præget både af et højt fagligt niveau og ansvar for egne opgaver. Du bliver et fuldgyldigt medlem af projekt-teamet, og din dagligdag vil veksle mellem arbejde på kontoret og ude på byggepladserne.

Hos Dansk Boligbyg a/s har vi stort fokus på værdibaseret ledelse. På det grundlag skaber vi rammen for, hvordan vi løser vores opgaver i hverdagen. Medarbejderne i Dansk Boligbyg a/s har selv bidraget til vores værdier, som vi derfor betragter som ”virksomhedens dna”. Vores opskrift har fra dag ét været et stærkt værdigrundlag og viljen til ”work the talk” - vi gør hvad vi siger!

Gå til aktuelt