I praktik som ingeniør eller bygningskonstruktør?

Er du under uddannelse til bygningskonstruktør på Professionshøjskolen UCN, VIA University College, UCL, Zealand eller KEA?

Eller læser du til bygningsingeniør på Aalborg Universitet, Aarhus Universitet, SDU eller DTU?

Mangler du en lærerig praktikplads? Så kig her. 

Dansk Boligbyg er en af landets største styringsentreprenører, og vi tilbyder interessante praktikker med en stejl læringskurve og omfattende praktisk erfaring på vores spændende boligbyggerier i hele landet.

Som praktikant hos Dansk Boligbyg får du rig mulighed for at opleve jobbet som byggeleder i praksis, hvor du bliver tilknyttet et fast praktikansvarlig. Dagligdagen vil være præget af en uhøjtidelig, men professionel tilgang til opgaverne, og godt samarbejde og humør vægtes højt. 

Du vil få masser af ansvar for egne opgaver med bl.a. byggeledelse, planlægning, koordinering, kvalitetsstyring og dialog med vores mange underentreprenører. 

Vi lægger vægt på, at du er ambitiøs og dedikeret, samt at du er en stærk holdspiller, som bidrager med beslutninger og gode løsninger.

Praktikanter til Aalborg, Fredericia, Odense, Roskilde og Hørsholm

Som praktikant i vores Aalborg-afdeling kommer du måske til at arbejde med etageboligbyggeri i hovedentreprise i Gug, renovering af 201 boliger i rækkehuse i Aalborg Øst eller et etagebyggeri i Brønderslev. Læs jobopslaget her.

Autismecenter Fredericia, en 2.800 kvadratmeter totalentreprise for Region Syddanmark, får vores praktikant indblik i DBNG Guld-certificering. 

Vi søger også praktikant til bolig- og institutionsbyggerier på Fyn og i trekantsområdet. 

Dansk Boligbyg opfører luksuriøst bofællesskab med 70 nye boliger i PH Park i Hørsholm, hvor du også kan komme i praktik. Totalentreprisen omfatter både punkthuse, rækkehuse, fælleshus og P-kælder.

Dansk Boligbyg i Roskilde søger praktikanter til interessante bolig- og institutionsbyggerier på Sjælland, herunder opførelse af almene boliger i Gentofte, friplejehjem i Slagelse og et helt nyt boligkvarter, som skal etableres i Vinge. 

Gode karrieremuligheder

Mange af vores praktikanter får efterfølgende tilbudt studenterjobs og ansættelse efter endt uddannelse. Enten i den afdeling, hvor de har været i praktik, eller på andre projekter.

Dansk Boligbyg er blandt de 10 største hoved- og totalentreprenører med speciale i bolig- og institutionsbyggerier med kontorer i Horsens, Aalborg, Odense og Roskilde og beskæftiger mere end 100 medarbejdere.  

Gå til aktuelt