Jes Møller Jensen - ny afdelingsleder i Horsens

Jes Møller Jensen, 51 år, er pr. den 1. maj ansat som afdelingsleder i Dansk Boligbyg a/s, Horsens, hvor han fra starten får ansvaret for flere igangværende byggeprojekter – 16 ejerboliger, og 38 almene boliger for Domea på ”NRGi-grunden” i Horsens, samt 37 tryghedsboliger i Lund ved Horsens for Boligselskabet AAB – og for 57 etageboliger på ”NRGi-grunden” med opstart primo maj.

Han kommer fra en stilling som salgs- og markedschef i nedbrydnings- og saneringsvirksomheden Kingo Karlsen. Han er uddannet tømrer og bygningskonstruktør samt HD i organisation og ledelse.

Jes Møller Jensen har tidligere været selvstændig entreprenør i Spanien i 10 år, efter flere år hos IBI, Ikast Byggeindustri, og desuden en projektansættelse som konsulent hos Arkitema i Århus.

Som stifter og ejer af virksomheder i Spanien beskæftigede Jes Møller Jensen ca. 30 medarbejdere og adskillige underentreprenører. Opgaverne bestod af projektledelse, bygge- og økonomistyring i forbindelse med opførelse af butikker for flere kendte danske brands, samt udvikling og gennemførelse af typehus koncepter.

Jes Møller Jensen er opvokset i Skanderborg, og efter flere år i Stensballe ved Horsens og en smuttur til Spanien, flyttede han til Hedensted, hvor han bor i parcelhus sammen med hustruen Raquel, uddannet teknisk arkitekt i Spanien og bygningskonstruktør i Danmark. Familien omfatter desuden to børn: En søn på 21 år og en datter på 17 år.

Han gik i 1986 på Horsens Tekniske Skole, beliggende lige overfor Dansk Boligbyg, hvor han bestod EFG Basisår, og herefter blev han i 1990 uddannet som tømrer hos firmaet Erik Jensen i Kragelund.

Før han fortsatte uddannelsesforløbet til bygningskonstruktør, dels i Horsens, dels i Valencia, stod der værnepligt ved Ingeniørtropperne i Randers på Jes Møller Jensens dagsorden.

Kollegaer betegner ham som ambitiøs, positiv og dynamisk med evne til at sætte sig ind i ny viden på kort tid. Han har altid haft en ledende rolle, og leder sine medarbejdere ved at tage dem med på råd, samt ved at give dem ansvar og indflydelse.

Blandt fritidsinteresserne er arkitektur, padel-tennis og cykling, hvor der i sidstnævnte investeres en del tid i cykelnetværket Veleta Business Club (tidligere VIRTU).

Gå til aktuelt