Jonas Groth Jensen er ny byggeleder i Roskilde

Jonas Groth Jensen er ansat som byggeleder hos Dansk Boligbyg i Roskilde. Jonas er uddannet bygningskonstruktør fra UCL – Lillebælts Erhvervsakademi og Professionshøjskole. I sin studietid var han i praktik som byggeleder i Odense-afdelingen, og praktikken blev hurtigt konverteret til en stilling som studiehjælp. Efter endt studietid er han nu blevet fastansat i Roskilde.

Jonas er for tiden tilknyttet vores totalentreprise på Mariehjemmene i Helsinge, der er et plejehjem i 2 etager. Netop nu gør vi klar til levering af elementer, så vi kan opføre råhuset.

”Jeg har taget en studentereksamen, men skulle nok have taget en håndværkeruddannelse. Jeg har altid haft byggeprojekter i gang derhjemme, og er lige nu i gang med at støbe gulv og trække strøm til mit værksted. Jobbet som byggeleder her hos Dansk Boligbyg er 100% det rigtige. Her er gode kolleger og spændende arbejdsdage. Hver dag har nye udfordringer og oplevelser også er det fedt at have et stort ansvar. Jeg føler, at jeg sætter mit præg på fremtiden og laver byggeri, der betyder noget for mennesker,” siger Jonas.

Jonas er 25 år og er netop flyttet til Hillerød. I sin fritid spiller han fodbold og er i gang med at indrette det nye hjem. Derudover er han i gang med at varme op til at løbe maraton og arbejder ellers på at lære alle sine nye kollegaer at kende.

Gå til aktuelt