Mads Undall-Behrend er ny projektleder i Aalborg

Mads Undall-Behrend er startet som projektleder hos Dansk Boligbyg i Aalborg. Han har de seneste 20 år arbejdet som henholdsvis bygningskonstruktør, entrepriseleder og projektleder hos en tegnestue i Hjørring, der tegnede Frydkjær Huse, hos Arne Andersen i Vrå, HP Byg i Aalborg og hos Enemærke & Pedersen.

Hos sidstnævnte var Mads med til at etablere afdelingen i Aalborg, og her fungerede han som fagchef og mentor for projektlederne. I en femårig periode var han også selvstændig med egne tømrere, murere og kloakmestre i en 30 mand stor virksomhed.

Han er 49 år, uddannet tømrer og senere bygningskonstruktør og kloakmester.

For Mads Undall-Behrend er det at komme til Dansk Boligbyg næsten som at komme hjem, da han tidligere har arbejdet sammen med flere af sine nye kolleger i Aalborg-afdelingen. Han føler sig også godt hjemme i det store projekt, PH Park i Hørsholm, som han er blevet involveret i hos Dansk Boligbyg – et projekt, hvor der bygges nye ejerboliger i form af punkthuse og rækkehuse på en gammel sygehusgrund. De 250 boliger i det store projekt skal stå færdige i december 2023. De bygges for Calum, som Mads Undall-Behrend også tidligere har samarbejdet med.

Mads Undall-Behrend bor i Hjørring med hustruen Janne, med hvem han har fire sønner på 22, 20, 17 og 12 år. De tre yngste bor hjemme, mens den ældste er flyttet i en ungdomsbolig i en ejendom i Aalborg, som faderen har medvirket til at bygge for Calum.

I fritiden kører Mads Undall-Behrend inlinere og er med i bestyrelsen i ”Vi ruller i Hjørring”. Desuden kører han og familien også gerne rundt i det meste af Danmark og Europa, så familiens yngste der danmarksmester og med i Team Danmark- Rullesport Danmark, hvor han træner inlinere og måske senere hen komme til at gøre sig i hurtigløb på is-skøjter. Udover dette nyder han at være far til fire og bruge en del tid i køkkenet.

Gå til aktuelt