Nomineret til Boligfonden Kubens ”Procesprisen 2019”

Dansk Boligbygs projekt på Østerlunden i Odense er blevet nomineret til Boligfonden Kubens ”Procesprisen 2019”. Godt gået af gutterne på Østerlunden!

Vi har i samarbejde med Bygningskonstruktør-uddannelsen på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole haft succes med at udvikle en mere involverende og overskuelig planlægningsproces med større produktivitet og bedre arbejdsmiljø for øje. Det har nedbragt antallet af fejl og konflikter på arbejdspladsen samt tilvejebragt åbninger for innovative løsninger på tværs af faggrupper.

Der har med succes været arbejdet meget med Last Planner (LPS) og Lokalitetsbaseret Planlægning (LBS). Samarbejdet med UCL fortsætter fremover med nye udviklingsområder i byggeprojekter.

Ni projekter har med innovative tiltag og en stor indsats udmærket sig inden for optimering af byggeprocesser. Derfor er de med i opløbet til Boligfonden Kubens ”Procesprisen 2019”, hvor den gode proceshistorie hædres.

Procesprisen gives til det projekt eller den organisation, som formår at løfte produktiviteten, samarbejdet eller kvaliteten igennem tilgangen til processer i byggeriet.

Tre af de ni udvælges til at gå videre til anden runde. Vinderen af Procesprisen 2019 offentliggøres den 7. november under det store Awardshow Building Awards 2019 i København.

Building Awards 2019 sætter fokus på byggeriets værdiskabelse og det medfølgende ansvar for at samarbejde, så en opgave bliver løst med det bedst mulige resultat, ikke kun for bygherren, men også for samfundet og de andre aktører i værdikæden.

Gå til aktuelt