Ny afdelingsleder i Dansk Boligbyg a/s

Jeppe Nielsen, 51 år, er pr. 1. november udnævnt til afdelingsleder i Dansk Boligbyg a/s, Roskilde. Han er uddannet bygningskonstruktør, og har siden 2002 været ansat som projektleder i Dansk Boligbyg a/s, Horsens. Her har Jeppe Nielsen haft ansvaret for opførelse af næsten 350 boliger og ombygning af tre plejehjem i total- eller hovedentreprise, herunder ”Lindehøj Centret” for Horsens Kommune og Andelsboligforeningen Beringsgaard. Senest har han afleveret 75 lavenergiboliger i Hasselager ved Århus til Brabrand Boligforening.

Efter uddannelsen som bygningskonstruktør i 1986 og frem til ansættelsen hos Dansk Boligbyg a/s i 2002, har Jeppe Nielsen arbejdet som projekterings- og planlægningsleder i arkitektfirmaer både på Færøerne og i Danmark, ligesom han har været ansvarlig for erhvervsbyggerier og idrætshaller.

Jeppe Nielsen er medejer af Dansk Boligbyg a/s via Dansk Boligbyg Medarbejderselskab ApS. Dansk Boligbyg a/s blev etableret i 1998, og har siden starten gennemgået en kraftig udvikling. Virksomheden er landsdækkende efter etablering af afdelingskontorer i Roskilde og Hobro i 2003, og i Odense i 2010, og Dansk Boligbyg a/s er fire gange kåret som Gazelle-virksomhed.

Jeppe Nielsen får ansvaret for en afdeling, der siden starten har opført over 500 boliger, fordelt på etagebyggeri, rækkehuse, gårdhavehuse og dobbelthuse – og en ny 4-sporet skole, samt om- og tilbygninger af plejecentre på Sjælland.

Dansk Boligbyg a/s i Roskilde deler kontor med søstervirksomheden BASE Erhverv Øst as, og på det fælles kontor råder de 2 virksomheder over en stab af veluddannede medarbejdere med betydelig indsigt, viden og erfaring inden for alle facetter af byggeri. Medarbejderne arbejder tæt sammen på tværs af selskaberne ud fra et fælles mål om at optimere alle opgaveløsninger både teknisk og økonomisk. BASE Erhverv Øst har senest udført projekter for Kriminalforsorgen og Post Danmark.

Jeppe Nielsen bosætter sig i Roskilde-området, hvor han samtidig kommer tættere på sin familie. I år har han cyklet strækningen Horsens-Paris på et lokalt cykelhold – og derefter gennemført Berlin Marathon.

Jeppe Nielsen får i det daglige et tæt samarbejde med direktør og medejer af BASE Erhverv Øst as, Niels Blom (th.), der her byder Jeppe Nielsen velkommen som leder af Dansk Boligbyg a/s, Roskilde.

Gå til aktuelt