Ny afdelingsleder i Roskilde

Den 3. juli starter Samer Ali Farhat som ny afdelingsleder hos Dansk Boligbyg i Roskilde. Han skal stå i spidsen for en ny afdeling, som etableres for at kunne håndtere den vækst i bolig- og institutionsbyggerier, som Dansk Boligbyg oplever i Østdanmark.

Samer Ali Farhat blev uddannet bygningskonstruktør fra Københavns Erhvervsakademi i 2010 og har siden bestredet jobs som byggesagsbehandler i Holbæk kommune, beregner og byggeleder hos Permagreen A/S i Grønland og projektleder hos HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S. 

Han har de seneste 6 år arbejde hos Bonava A/S, først byggeleder, senere projektleder og de seneste tre år produktionschef og projektchef.

Samer Ali Farhat lægger vægt på at have klare mål at styre efter i forhold til økonomi, kvalitet og tidsplan i projekterne. Desuden trives han med at være leder og motiveres af at få det bedste frem i sine medarbejdere.

”I min dagligdag er ordentlighed, og det at kunne hjælpe andre, altid i centrum. Jeg arbejder grundlæggende ud fra, at ”et ord er et ord”, og jeg tilgår alle forhold, jeg bliver mødt af, med stort ejerskab og masser af gå på mod. Mit livssyn er positivt, og jeg er grundlæggende en livsglad person,” siger han.

Samer Ali Farhat er 40 år og bor i Holbæk sammen med sin kone og to børn. De overvejer i øjeblikket at flytte til Roskilde og er begyndt at kigge på huse. Fritiden bruger han blandt andet på at holde sig i form ved at løbe og gå i fitnesscenter.  

Gå til aktuelt