Ny afdelingsleder i Roskilde - 1

Claus Møller Pedersen, 57 år, er den 1. februar tiltrådt som ny afdelingsleder i Dansk Boligbyg a/s, Roskilde, hvor han nu har ansvaret for den ene af virksomhedens foreløbig 2 afdelinger i Roskilde. Ansættelsen sker i forbindelse med en beslutning om at styrke forretnings-aktiviteterne på Sjælland med øget fokus på kunde-relationerne. Claus Møller Pedersen får ansvaret for en afdeling med 12 medarbejdere, hvoraf hovedparten er styringsentreprenører.

Han kommer fra en stilling som senior projektchef i NCC Øst, og har tidligere arbejdet 18 år i HP Byg, først i Hjørring og derefter på Sjælland som projektleder, projektchef og senest som afdelingschef. Undervejs har han desuden arbejdet som projektleder hos NCC i Hvidovre, som underdirektør hos CEG i Gentofte, og som adm. direktør og partner hos TN Entreprise i Virum.

Claus Møller Pedersen er født og opvokset i Nordjylland, og uddannet som tømrer og bygningskonstruktør. Gennem alle årene har han arbejdet med totalentrepriser, hovedentrepriser og egenproduktion – samtlige faser fra salg og tilbud til indkøb, optimering, projektering og opførelse.  

Han bor i Sorø sammen med sin hustru Susanne, og parret har 3 voksne børn, der alle er flyttet hjemmefra. Fritiden bruges sammen med familien, og med renovering af sommerhus i Vestjylland. Desuden både cykler og løber han, ligesom han gerne dykker når muligheden er der på ferierejser. Om vinteren vil han gerne på skitur, ligesom han tidligere har dyrket faldskærmsudspring.

Dansk Boligbyg a/s i Roskilde beskæftiger i dag ca. 30 styrings-entreprenører, der har ansvaret for adskillige bygge- og renoveringsprojekter på Sjælland, herunder i Storkøbenhavn.

Dansk Boligbyg a/s blev etableret i 1998, og har i dag 7 afdelinger, heraf 2 i Roskilde-forstaden ”Trekroner”. Virksomheden beskæftiger ca. 106 fuldtidsansatte – primært projektchefer, projektledere og byggeledere – alle byggeteknisk/byggefagligt uddannede, og for hvem samarbejde og troværdighed er nøgleord.

I 2021/22 arbejdes der med byggeri og renovering af godt 2.000 boliger, fordelt på ca. 50 byggeprojekter i hele Danmark. Heraf ledes aktuelt 19 igangværende byggeprojekter fra afdelingerne i Roskilde.

Billedtekst:

Adm. direktør, CEO Anton Nørgaard (tv.) byder Claus Møller Pedersen velkommen som ny afdelingsleder i Roskilde, afdeling 1.

Gå til aktuelt