Ny projektleder i Roskilde-afdelingen

Ugur Yilmaz er ansat som projektleder hos Dansk Boligbyg i Roskilde-afdelingen 1. april. Han har arbejdet hos totalentreprenører, siden han blev færdiguddannet som bygningsingeniør fra DTU i 2018. 

Ugur Yilmaz kommer til Dansk Boligbyg med erfaring indenfor totalentreprise hos henholdsvis CENTO A/S, Jönsson A/S og GVL Entreprise

”Jeg er glad for at være hos Dansk Boligbyg. Det er altid spændende at få muligheden for at styre et projekt fra start til slut. De udfordringer, jeg kommer til at møde, vil hjælpe mig til at udvikle mig både professionelt og privat,” siger Ugur Yilmaz.

For Ugur Yilmaz er god kommunikation og sammenhold på en byggeplads også utrolig vigtigt for at få projekterne til at lykkes. 

”For at kunne løfte i flok, er vi nødt til at være gode til at kommunikere med hinanden, ellers kan det skade projektet og arbejdsglæden. Så det er vigtigt, at alle på byggepladsen er på lige fod og føler, at de bliver hørt. Min mening vægter ikke tungere end andre på sagen.” siger Ugur Yilmaz og tilføjer, at han oplever Dansk Boligbyg som et sted med godt sammenhold, hvor kollegerne har hinandens ryg. 

Ugur Yilmaz er 28 år og bor i Ølstykke sammen med sin kone og to døtre. Fritiden er ikke så langt fra arbejdslivet. Ugur Yilmaz hygger sig med diverse byggeprojekter, når han har fri. Lige nu er han i gang med at renovere sit eget rækkehus. 

Gå til aktuelt