Ny projektleder til boligbyggeri i Gilleleje

Dansk Boligbyg har ansat Michael Thygesen som projektleder i Roskilde-afdelingen fra 1. september. Hans første opgave bliver at arbejde med færdiggørelsen af et stort projekt i Gilleleje, hvor Dansk Boligbyg opfører 42 seniorboliger i totalentreprise for OK Fonden.

Michael Thygesen har 20 års erfaring med håndværk og byggeri. Han er uddannet bygningskonstruktør fra KEA og drev sideløbende sin egen snedkerforretning. Han har senest arbejdet som projektleder og entrepriseleder hos HP Byg og Q-Construction.

Oprindeligt er Michael Thygesen uddannet som tømrer og snedker fra Rødovre Erhvervsskole og har arbejdet i disse roller for MT Højgaard, Enemærke & Petersen A/S og Einar Kornerup A/S.

OK Fonden valgte for nyligt Dansk Boligbyg som ny totalentreprenør for opførelsen af seniorboligerne i Gilleleje. Det er Michael Thygesen, der skal sørge for at projektet forløber som planlagt og afsluttes inden for tidsplanen.

"Jeg har lidt en blækspruttefunktion i projektet – jeg skal styre tid, økonomi og kvalitet. Det indebærer, at jeg skal have overblik over alle aftaler og alle medarbejdere og samarbejdspartnere på byggepladsen. Jeg trives godt med dette ansvar, da struktur og orden er nogle af mine stærkeste sider," siger Michael Thygesen.

Det er vigtigt for Michael Thygesen at være tæt på byggeriet og de øvrige medarbejdere på projektet. Derfor tilbringer han så meget tid som muligt på byggepladsen i Gilleleje, som han forklarer:

”Hos Dansk Boligbyg arbejder man med en flad struktur. Byggepladsen bliver derfor som en lille organisation i sig selv, hvor udfordringer drøftes, og mange beslutninger træffes. Den enkelte medarbejder har stor indflydelse på arbejdet og det endelige resultat. Dette kræver meget af den enkelte og af hele teamet, så jeg lægger stor vægt på, at teamet er velfungerende, motiveret og koordineret.”

Michael Thygesen bor i Helsingør med sin kone og to børn. Når han ikke tilbringer tid med sin familie, elsker han at løbe eller cykle i naturen eller at tage sig af små projekter i hjemmet og haven. Han har tidligere rejst meget og været en del af ”De Berejstes Klub”, hvor han har taget på længere ture til bl.a. Sydamerika og Himalaya.

Gå til aktuelt