Praktikant til byggesag i Aalborg Øst

Vi har travlt hos Dansk Boligbyg og søger derfor en motiveret konstruktørpraktikant fra september 2023 til januar 2024.

Dansk Boligbyg opfører Tornhøjcenteret etape 4, som består af 18 boliger samt 633 kvadratmeter erhvervslejemål i Aalborg Øst. Byggeriet opføres i totalentreprise for en privat bygherre. På samme byggegrund afleverede vi i 2019/2020 etape 1 og 2 og i november 2022 etape 3.

Som praktikant vil du sammen med vores projektteam stå for den daglige drift af pladsen. Du får dine egne ansvarsområder og arbejdsopgaver, og i takt med din oplæring og udvikling får du både mere ansvar og større opgaver. Af opgaver kan fx være digital kvalitetssikring, tidsplaner samt opfølgning og byggeledelse.
Byggeriet er opdelt i flere etaper, hvorfor det er muligt at få indsigt i alle faserne fra råhus til drift. Vi går i jorden den 1. november på etape 4 og afleverer senest 1. marts 2024.

Du bliver tilknyttet byggepladskontoret på byggepladsen sammen med det øvrige hold på sagen. Vores dagligdag er præget af en uhøjtidelig, men professionel tilgang til opgaverne, hvor godt samarbejde og humør vægtes højt.

Interesseret? Send en kort ansøgning og CV til projektleder Jess Vinstrup Svendsen på mail jvs@dbb.as eller ring på mobil 3045 6021.

Vi indkalder løbende egnede kandidater til samtaler.

Gå til aktuelt