Praktikant til byggesag i Gug, Aalborg SØ

Vi har travlt og søger derfor en konstruktørpraktikant i perioden september 2023 til januar 2024 (efterår 2023). Som praktikant hos Dansk Boligbyg får du en unik mulighed for at komme i praktik som totalentreprenør. 

Dansk Boligbyg opfører for en privat bygherre Kærholthave i totalentreprise. Kærholthave består af 60 seniorboliger samt et fælleshus i Gug - Aalborg SØ.

Sammen med vores projektteam kommer du til at stå for den daglige drift af byggepladsen. Du får dine egne ansvarsområder og arbejdsopgaver. I takt med din oplæring og udvikling vil du løbende få udvidet dine ansvarsområder.

Byggeriet vil være i sidste halvdel af byggefasen, hvor du får et godt indblik i opfølgning af tidsplaner, aptering, belægninger og beplantning, drift og vedligehold, klargøring og ibrugtagning samt afleveringsforretning. Vi tager sammen med dig udgangspunkt i dine læringsmål, som vi drøfter og evt. reviderer, så du får mest muligt ud af dit ophold hos os. 

Der vil også være plads til, at du i dit praktikophold kan afsætte tid til dine semesteropgaver. 

Du bliver tilknyttet byggepladskontoret på byggepladsen i Gug sammen med det øvrige hold på sagen. Dagligdagen er præget af en uhøjtidelig, men professionel tilgang til opgaverne, og  godt samarbejde og humør vægtes højt.

Har praktikpladsen vakt din interesse, så er du velkommen til at sende en kort ansøgning og CV til projektleder Peter Vilsted Nielsen på mail pvn@dbb.as eller ringe på mobil 4060 0425.

Ansøgningsfristen er fredag d. 12. maj 2023. Herefter indkalder vi løbende til samtaler.

Fotos: Visualisering af Kærholthave - klyngehusbebyggelse med 60 seniorboliger og 1 fælleshus.

Gå til aktuelt