Praktikforløb førte til byggelederjob

Efter et praktikforløb og efterfølgende job som studentermedhjælper hos Dansk Boligbyg er Mark Hedegaard Løvborg netop blevet fastansat som byggeleder i Roskilde-afdelingen 1. februar 2023.

Mark Hedegaard Løvborg er 28 år og uddannet bygningskonstruktør fra KEA – Københavns Erhvervsakademi i januar 2023. Under sin uddannelse var han først i et praktikforløb hos Dansk Boligbyg fra februar 2022 og i forlængelse af praktikken ansat som studentermedhjælper frem til januar 2023.

Lige nu har Mark Hedegaard Løvborg sin daglige gang i på byggepladsen i Skovlunde, hvor han også arbejdede som praktikant og studentermedhjælp. Her er Dansk Boligbyg i gang med at opføre 168 boliger med et samlet etageareal på 13.000 kvadratmeter. Mark Hedegaard Løvborgs arbejdsopgaver er alsidige - alt fra koordinering og tidsplanlægning, til økonomi og sikkerhedsforhold.

”Jeg ser frem til at få leveret nogle gode byggerier til glade bygherrer. Og jeg er stolt af at være med til at bygge gode, sunde og moderne boliger til familier,” fortæller Mark Hedegaard Løvborg.

Dét Mark Hedegaard Løvborg bedst kan lide ved arbejdet med byggeledelse hos Dansk Boligbyg, er måden hvorpå byggeriets mange udfordringer løses. Det sker hurtigt, effektivt og i et tæt og tillidsfuldt samarbejde mellem bygherren, byggeledelse og underentreprenørernes håndværkere. Derudover sætter han stor pris på, at opgaverne er både skiftende og varierende. 

Mark Hedegaard Løvborg har tidligere spillet håndbold, hvorfor han bruger meget at sin fritid på at se og dyrke sport. Derudover har han også en interesse for madlavning. Privat bor han sammen med sin kæreste på Amager.

Gå til aktuelt