Projektleder cyklede fra Horsens til Paris

Jeppe Nielsen, projektleder i Horsens-afdelingen, har deltaget i et cykel-projekt, der har velgørenhed som primært formål. Som en af rytterne på "Team Best of Horsens" cykler Jeppe over 7 dage i juli - med start lørdag den 13. juli - fra Horsens til Paris. Det er en cykeltur på 1.231 km. frem til målet: Triumfbuen.

Horsens - Paris handler om at skabe sammenhold, venskaber og overskud til børn og unge i Horsens. Når de 40 cykelryttere sammen træder i pedalerne i uge 29 er det kulminationen på et cykelprojekt, der begyndte med indendørs træning i december, efterfulgt af ca. 2.500 km fælles landevejstræning inden afgang.

I år er det 5. gang, der blev kørt Horsens - Paris, og i løbet af de første 4 år har arrangørerne samlet godt 500.000 kr. ind til børn og unge i Horsens. Projektet er således et velgørenhedsprojekt, hvor overskuddet uddeles til projekter, der involverer børn og unge i Horsens kommune.

Dansk Boligbyg a/s var sponsor for vor projektleder. Vi var desuden sponsor for Jeppes cykel-makker, Lea Josefsen. Jeppe er 51 år, vejer 81 kg., og har udover cykling også løb og golf som fritidsinteresser. Hans motivation for at deltage i Horsens - Paris cykelturen er "udfordringen, træningen, møde nye mennesker og samle penge ind til et godt formål". Jeppe har, fordelt over 30 dage og aftener siden december, cyklet 2.582 km. som "opvarmning" til de 1.231 km.mellem Horsens og Triumfbuen i "Byernes By", Paris. 
P.S.: Turen til Paris forløb som planlagt - ja, flere etaper blev endda fuldført hurtigere end beregnet og hurtigere end tidligere år.

Jeppe Nielsen og Lea Josefsen ved præsentationen af holdet på 40 ryttere i Horsens. Som det ses, er også vort søsterselskab, BASE Erhverv as, aktiv sponsor - sammen med Dansk Boligbyg a/s er BASE Erhverv as sponsor for Lea. Hun er spin-instruktør i et fitness-center i Horsens, og har derfor indtil videre "kun" cyklet 120 km. som "opvarmning" til Horsens-Paris - hvortil kommer tusindvis af kilometer som spin-instruktør...

Vi deltog således med to absolut toptrimmede deltagere på "Team Best of Horsens".

Gå til aktuelt