Rasmus Bjerregaard Gade vender tilbage som byggeleder

Siden 1. juni har Rasmus Bjerregaard Gade arbejdet som byggeleder i vores Aalborg-afdeling, hvor han er blevet involveret i en totalentreprise på 40 rækkehuse i Værløse.

Rasmus Bjerregaard er uddannet bygningskonstruktør fra Zealand, Erhvervsakademiet i Næstved og har tidligere været praktikant hos Dansk Boligbyg i Roskilde.

Herfra kom han med anbefaling til afdelingen i Aalborg, som netop nu er i færd med fjerde byggefelt i et boligbyggeri, hvor Dansk Boligbyg tidligere har opført 88 nye boliger på den tidligere flyvestation.

”Jeg er glad for at være tilbage hos Dansk Boligbyg. Allerede i min praktik oplevede jeg, at man får meget frihed og lærer ekstremt meget her,” siger Rasmus Bjerregaard Gade og tilføjer:

”Nu er jeg færdiguddannet og skal stå mere på egne ben, men der er heldigvis en rigtig god projektchef til at støtte mig i projektet i Værløse.”

Rasmus Bjerregaard Gade bor i Roskilde sammen med sin kæreste og søn på fire måneder. Tidligere har badminton og amerikansk fodbold været en stor del af fritiden.

GĂĽ til aktuelt