Rasmus Dydensborg Hansen er ny byggeleder i Roskilde

Rasmus Dydensborg Hansen er ansat som byggeleder i Roskilde pr. 1. juni. Rasmus er uddannet bygningskonstruktør fra Århus Erhvervsakademi i 2021 og havde en ambition om at sidde på tegnestue og designe projekter i Revit. Han startede som praktikant hos Elgaard Architecture, men indså hurtigt, at computerskærmen ikke er hans kald. Da han fik tilbud job som byggeleder hos Q-Construction slog han til. Og det har han ikke fortrudt, for han nyder, at jobbet som byggeleder er mere afvekslende og har mere ansvar.

Da Rasmus startede hos Q-Construction måtte han flytte til København, hvor han blev indkvarteret på hotel. Her boede han indtil Q-Construction gik konkurs i maj. Efter konkursen fik Rasmus hurtigt flere jobtilbud. Han valgte Dansk Boligbyg – og det har han ikke fortrudt.

”Jeg kunne allerede ved samtalen mærke, at jeg passer ind. Dansk Boligbyg har en god størrelse, her er en flad struktur og folk er nede på jorden. Jeg kan altid banke på hos afdelingschefen og regionsdirektøren, og der er stor tillid fra ledelsen, som giver mig udstrakt ansvar i det daglige. Samtidig har Dansk Boligbyg en professionel organisation med specialister på alle områder, som strækker sig langt for at hjælpe os kolleger.”

Privat bor Rasmus på Nørrebro, hvor han sysler med sin motorcykel, løber ture om Søerne og nyder godt af det store udbud af velassorterede værtshuse.

Gå til aktuelt