Rejsegilde på bolig- og kontorbyggeri i Horsens centrum

Vejret var "strålende" torsdag den 29. november under rejsegildet på første etape af et kombineret bolig- og kontorbyggeri på ialt 10.000 etagemeter på Blumersgade i Horsens med Dansk Boligbyg a/s som bygherre og søsterselskabet BASE Erhverv as som hovedentreprenør. Når projektet er færdigt, omfatter det 24 ejerlejligheder og 6.800 etagemeter kontor med fælles kantineordning. Første etape omfatter 12 ejerboliger på hver ca. 130 m2 og 3.400 m2 kontor inkl. kantine som domicil til NRGi. Byggeriet er på 9 etager, fordelt med kontorer fra 1.-6. etage, og boliger på 7.-9. etage.

På rejsegildet sagde Anton Nørgaard, adm. direktør, CEO, Dansk Boligbyg a/s bl.a.: - Det tegner godt, og det jeg ser er solidt håndværk og godt samarbejde. Det er lykkedes vor arkitekt, Ole Madsen fra Kjaer & Richter og vort ingeniørteam fra Niras, at få designet en smuk og markant bygning i Horsens midtby. Jeg vil tro, at bygningen kommer til at løfte arkitekturen i området. Kontorerne bliver yderst attraktive som arbejdsplads, og de som lykkes med at få en af lejlighederne i de øverste 3 etager, får med både placering og udsigt en fantastisk gennemlyst bolig med en central placering i midtbyen.

Byggeleder Jeppe Brøndahl fra BASE Erhverv sagde: -Vi har masser af løsningsorienterede håndværkere, der er med til at drive dette byggeri fremad. Det er et markant og smukt byggeri, men også specielt med nogle detaljer, som vi løser i fællesskab med både NIRAS og Kjær & Richter, der er gode til hurtigt at finde nogle gode løsninger, så vi ikke går i stå med byggeprocessen. Nu er facadearbejdet påbegyndt. Der skal lige stables nogle mursten, så der er endnu et stykke vej, før vi er i mål, men resultatet skal nok blive godt. Der er iøvrigt også meget stor interesse omkring bygningen allerede nu blandt de mange, der går forbi herude. Der er således ingen tvivl om, at den bliver et markant indslag i bybilledet.

Første etape af "NRGi House" på Blumersgade 3-5 i Horsens afleveres i april 2019.

Gå til aktuelt