Rejsegilde på “Danmarks flotteste plejehjem” i Vonsild - Danmarks første OPP-Plejecenter

Rejsegildet 16. juni var et sandt tilløbsstykke med næsten 200 deltagere, og blandt de mange interesserede var adskillige beboere fra plejecentret ”Kløverhøj”, som til foråret flytter til Vonsild.

Plejecentret "Vonsildhave" er det første herhjemme med en driftsaftale over 20 år. Virksomheden Attendo A/S har mange års erfaring med drift af ældre- og plejeboliger. I "Vonsildhave" bliver fysisk udfoldelse integreret i størst muligt omfang med pleje- og omsorgsaktiviteterne. Der bliver f.eks. etableret spa- og wellness faciliteter samt en café, som også bliver tilgængelige for borgere, der ikke bor fast på plejecentret. Plejecentret opføres som Offentligt Privat Partnerskabs projekt.

Plejecentret bliver fremtidigt hjem for 60 beboere, og centrum i Vonsild. Det er hensigten, at det nye plejecenter i Vonsild skal udvikle sig til et lokalt mødested, som falder ind i landsbymiljøet. Plejecentret går allerede under navnet ”Danmarks flotteste plejehjem”, og bliver lidt af en perle i Vonsild med meget attraktive udearealer, som f.eks. en gangbro ud over åen og moseområdet bag plejecentret. Byggeriet bliver også certificeret efter de nyeste standarder for bæredygtigt byggeri.

Plejecentret "Vonsildhave" bliver centrum i Vonsild - og kaldes allerede nu "Danmarks smukkeste plejehjem".

Gå til aktuelt