Rejsegilde på 30 nye plejeboliger i Høje Taastrup

Anden del af Birkehøj Plejecenter i Taastrup kunne fejres med et rejsegilde den 19. april 2023. Byggeriet skrider godt fremad, og de nye boliger ventes i brug i foråret 2024.

Den nye treetagers bygning, der er en tilbygning til det eksisterende Birkehøj Plejecenter, er på 2.800 kvadratmeter og kommer til at rumme 30 nye plejeboliger.

Totalentreprise med en god dialog

Byggeriet udføres som totalentreprise af Dansk Boligbyg for Høje Tåstrup Kommune. Rum AS og OJ Rådgivende ingeniører medvirker også i projektet.

”På trods af en opstart med overraskende dårlige jordbundsforhold, er byggeriet på sporet takket være en god og åben dialog med kommunen og dennes rådgiver,” siger Lasse Kromann Gjersøe, som er projektchef hos os.

Stor tillid og et godt samarbejde

Ved rejsegildet bød Sune Thelle Krarup, projektleder fra Høje Taastrup Kommune, velkommen og introducerede fungerende borgmester Kurt Scheelsbeck. Efterfølgende tog vores projektleder, Mathias Mylle Englyst, ordet og takkede bygherren for tilliden og alle projektets parter for det gode samarbejde:

”Vi er stolte over at blive valgt til at bygge plejeboliger til trængende borgere, og vi takker for et rigtig godt samarbejde med bygherre, bygherres rådgivere, vores egne rådgivere og underentreprenører,” sagde han bl.a.

Gå til aktuelt