Rejsegilde på Bavne Ager i Gilleleje

Sidste uge markerede et vigtigt skridt i Bavne Ager-projektet i Gilleleje, hvor vi stolt afholdt rejsegilde.

Projektet involverer opførelsen af 42 seniorboliger, i tæt samarbejde med OK-Fonden som bygherre. 18 boliger opføres som 2-værelses rækkehuse i ét plan. Heraf 16 boliger med et areal pr. bolig på ca. 65 m2, og to med et areal omkring 75 m2.
24 boliger opføres som 2-etages bygninger med boliger i stueetagen og på 1. sal. De 24 boliger er ligeligt fordelt mellem 72 m2, 92 m2 og 102 m2.

Dansk Boligbyg blev ny entreprenør

Selvom byggeriet blev igangsat for over to år siden, blev det desværre afbrudt i 2022 da den daværende entreprenør gik konkurs. Dansk Boligbyg overtog derefter styringen på projektet, og i sidste uge kunne vi med rejsegildet endelig markere, at byggeriet var kommet godt i gang igen.

Rejsegildet blev fejret af naboer, håndværkere, rådgivere og øvrige samarbejdspartner under den åbne himmel med lækre hotdogs og taler fra både Gribskov Kommunes borgmester, Bent Hansen, samt Dansk Boligbyg Østs direktør, Arne Becker. I hans tale blev der især lagt vægt på det vellykkede samarbejde mellem alle interessenter. Et samarbejde, der har været afgørende for projektets fremdrift:

”Det tog dog ikke lang tid for vores lille arbejdsgruppe at finde fælles fodslag om, at hvis vi alle gik ind og arbejdede ”med projektet” og fokuserede på mulighederne, så havde vi en chance for at lykkes sammen. Der blev udfordret, kritiseret og motiveret hen over bordet på alle møder, og for os alle var bordet rundt - ingen sad for bordenden, og projektet lå som en fælles opgave på midten af bordet.”

Hos Dansk Boligbyg ser vi frem til det fortsatte arbejde med projektet fremmod afleveringen i november 2024.

Gå til aktuelt