Rejsegilde på flere boliger i PH Park i Hørsholm

For anden gang på to og en halv måned var der rejsegilde i PH Park. Denne gang i byggefelt 4. Her markerede rejsegildet en milepæl i opførelsen af 60 nye eksklusive ejerboliger i den nye bebyggelse, PH Park, som er ved at tage form i Hørsholm. Rejsegildet blev holdt 17. januar med stor tilslutning trods det våde og kolde vejr. 

De 60 eksklusive ejerboliger, i form af ejerlejligheder og rækkehuse, som Dansk Boligbyg opfører for Calum A/S i totalentreprise, bliver i en klasse for sig. 

Boligerne bliver på mellem 65 og 170 kvadratmeter, og blandt dem findes penthouselejligheder på 170 kvadratmeter med tagterrasse samt rækkehuse i enten to eller tre etager med små private haver. Lejlighederne i punkthuse er lyse og store lejligheder, der byder på et godt alternativ til villa og have.

Bebyggelsen ligger naturskønt i den tidligere hospitalspark midt i Hørsholm – et område med både sø, bølgende landskab og store, gamle bøgetræer. Projektet er udviklet af Calum sammen med Arkitektfirmaet Kjaer & Richter og Akademiingeniør Svend Poulsen A/S. 

Svære fødsler giver de kønneste børn

”Lad mig gentage, hvad jeg sagde, da vi i november havde rejsegilde på lejeboligerne i byggefelt 1 og 3: Svære fødsler giver de kønneste børn,” sagde Jesper Korsbæk som er udviklingsdirektør hos Calum, og tilføjede:

”Jeg er glad for, at vi atter en gang står ved en milepæl i byggeriet. Nu i den bebyggelse, som vi har døbt PH Park Premium, for her er der ikke sparet på noget. Eksempelvis har lejlighederne i punkthusene direkte elevatorindgang, og vi har givet den gas – både med hensyn til altaner og uderum og med hensyn til indretning og materialevalg.”

Jesper Korsbæk takkede også Hørsholm Kommune, arkitekten, rådgiveren og Dansk Boligbyg for det gode samarbejde omkring projektet. Og han roste også de mange håndværkere som i al slags vejr arbejder ihærdigt på byggeriet for – dag for dag – at frembringe de gedigne og flotte boliger. Efter tre korte og et langt hurra for byggeriet var der traditionen tro varme pølser, lun Cocio kakao og kolde sodavand alle rejsegildets deltagere.

Byggeriet afleveres efter planen i efteråret 2023. 

Gå til aktuelt