Rejsegilde på Gnisten - 24 ejerboliger i Horsens

På Bjerrevej i Horsens har der netop været rejsegilde på projektet "Gnisten", 24 ejerboliger for selskabet "Bjerrevej III". Totalentreprisen er en del af et nyt boligområde, der består af ejer- og lejeboliger.

Ejerboligerne på "Gnisten" er alle i ét plan, og opført i en 2-etagers ejendom. I stueetagen er der boliger fra 97 til 121 m2, og 33 m2 terrasse, mens boligerne på 1. sal er i samme størrelse, men med to altaner på hhv. 11 og 5 m2. Udover boligerne på 97 og 121 m2 er der boliger på 105 og 113 m2.

Boligerne opføres i lyse blødstrøgne teglsten, mens døre og vinduer er i træ/alu med lavenergi termoruder. Tagene er flade, og udføres i 2-lags tagpapinddækning - og der placeres solceller på tagene. 

Det samlede etageareal udgør 2.614 m2, og projektet afleveres til bygherren den 1. februar 2021. Arkitekter er Kjær & Richter, og NIRAS er rådgivende ingeniører. 

På rejsegildet, der var godt besøgt af de kommende beboere, fortalte Alex Mandrup Paulsen fra EDC om byggeriet, hvorefter byggeleder Tommy Baarsgaard Kristensen, Dansk Boligbyg, takkede håndværkerne for godt samarbejde. Han roste rådgiverne for deres visioner for området, takkede EDC for godt samarbejde omkring salg af boligerne, og ønskede beboerne tillykke med deres nye boliger.

Gå til aktuelt