Rejsegilde på luksuriøst bofællesskab i PH Park

Den sidste uge i maj gik flaget og den traditionelle rejsegilde-krans atter til tops i PH Park. Denne gang i PH Park 2 i Hørsholm for at fejre fremdriften i byggeriet af et luksuriøst bofællesskab med 70 boliger, fælleshus og gode udendørs arealer.

Dansk Boligbyg står for opførelsen af de nye boliger for det Horsens-baserede ejendomsselskab, Svanen Gruppen. Projektet vil etablere nye kvalitetsboliger, som imødekommer det moderne menneskes forskellige krav gennem livet og i forskellige livssituationer. 

De tre punkthuse og tre grupper af rækkehuse i bebyggelsen får et varieret mix af boligstørrelser, og til hver bolig er der parkering i kælder. Desuden etableres fælleshus og unikke udearealer mellem husene.

Attraktive boliger i et lækkert område

”Den tidligere hospitalsgrund og -park er et utroligt lækkert område. Det er centralt beliggende midt i Hørsholm og med kort afstand til strand og natur. Jeg forventer, at boligerne i det nye luksuriøse bofællesskab bliver meget efterspurgte og et godt supplement til Hørsholms øvrige boligtilbud,” siger bygherrerådgiver Søren Sandberg fra ingeniørfirmaet Sandkjær.

PH Park 2 udvikles som et af flere projekter på den grund, som tidligere husede Hørsholm Hospital og parken omkring hospitalet. Her bevares mange gamle og store træer samt den sø, der hører til parken. 

PH Park 2 består af tre punkthuse i hhv. fire og seks etager samt tre grupper af rækkehuse i to plan. I alt 6.000 kvadratmeter boliger og 2.700 kvadratmeter gårdrum, samt 3.000 kvadratmeter p-kælderunder bebyggelsen. 

Totalentreprise med samme bygherre igen

”Vi ser frem til at aflevere de 70 nye boliger til Svanen Gruppen i foråret 2024,” sagde Arne Becker, som er direktør i Dansk Boligbyg Øst, der varetager byggeriet i totalentreprise.

”Et kendetegn ved Dansk Boligbyg er, at vi gerne vil arbejde tæt sammen med bygherrer, rådgivere og underleverandører – og gerne mere end én gang. Derfor er det også en fornøjelse at opføre PH Park 2 for Svanen Gruppen. En bygherre, vi har et tæt og kontinuerligt samarbejde med. Over tid og over flere projekter,” tilføjede Arne Becker og takkede håndværkerne for deres store indsats og positive tilgang til projektet:

”I har oftest bygget med et smil og en positiv tilgang til projektet, så vi alle har haft en god arbejdsdag, og i dag kan det ses på et godt og lovende projekt. Tak for jeres fine og kompetente indsats frem til nu!” sagde han.

Gå til aktuelt