Spændende seniorboliger i Egedals nye bydel

Egedal Kommune er i gang med at opføre den nye bydel Egedal By med 3.000 boliger ved Ølstykke. Seniorbofællesskabet Egehaven er en del af Egedal By, og består af 69 lejligheder inspireret af landejendomme og gårdhuse. Dansk Boligbyg er totalentreprenør på projektet.

Egehaven er et byggeri med fokus på høj boligkvalitet og trygge boligfællesskaber, og projektleder Jakob Steen Hansen er glad for at være en del af projektet:

”Egedal er høj kvalitet. Det er et murstensbyggeri med røde tegltage med rejsning. Der er altaner, flotte aluminiumsinddækninger ved vinduerne og et åbent og grønt gårdmiljø med mange muligheder for fælles aktiviteter.”

Egedal Kommune har stor fokus på det nye byggeri og Formand for Planudvalget Ib Sørensen siger om byggeriets betydning for området:

”Med Egehaven tilføjer vi endnu et spændende byggeri til Egedal By. Et byggeri, der sikrer en varieret bydel med en alsidig befolkningssammensætning. Vi oplever en stor interesse for flere seniorbofællesskaber.”

God fremdrift i projektet

Core Property Management er bygherre på Egehaven, der skal stå færdigt i foråret 2023. Bygge- og udviklingschef Per Yderholm er tryg ved at byggeriet kommer i mål til tiden:

”Der er god fremdrift i arbejdet. Det er imponerende at se, at der altid er sket noget, når jeg kommer på pladsen. Det er en ordentlig byggeplads. Dansk Boligbyg har styr på sagerne, de er velforberedte, og så kommunikerer de i en god tone. Jeg er altid tryg, når vi har Dansk Boligbyg som totalentreprenør.”

Prøveboliger lige om hjørnet

Lige nu har vi ca. 40 mand på projektet. Der lægges tag, udføres elinstallationer, males og etableres undergulve. Dansk Boligbyg er også i gang med at montere fire elevatorer. Fokus er at få lukket bygningen, så man er klar til det indvendige arbejde til efteråret. Samtidig er man ved at gøre prøveboliger klar, så lejligheder kan fremvises fra september.

Tidsplan holdes, trods svære tider

”Vi har sørget for at være på forkant med den svære situation med mangel på materialer. Vi har styr på planlægningen og nyder godt af vores gode relationer med vores leverandør,” siger Jakob Steen Hansen, og fortsætter:

”Projektet følger tidsplanen, og vi har en tæt dialog med bygherren Core Property Management. Vi har også gennem hele forløbet haft en fin dialog med Egedal Kommune.”

Core Property glæder sig over, at projektet kører på skinner i en tid, hvor mange andre projekter må udskydes. Per Yderholm siger:

”Dialogen kører af sig selv og er helt ukompliceret. Vi har gode byggemøder og der ikke så meget at diskutere. Det er rart - især i en kaotisk tid med leveringsproblemer og prisstigninger.”

Gå til aktuelt