Stegt pattegris på Lærkevej i Frederikssund

Dansk Boligbyg, Roskilde, opfører i totalentreprise 52 velbeliggende boliger på Lærkevej i Frederikssund, overfor shopping-centret Sillebroen, centralt og tæt på station, skov og strand. Boligerne er fordelt på 2 blokke med henholdsvis 3 og 5 etager. Den ene af boligblokkene følger rundingen i en rundkørsel tæt på projektgrunden.

Som en erkendtlighed til håndværkerne for et godt flow og godt samarbejde – for at honorere den gode indsats og for også at fejre sommeren – inviterede Dansk Boligbygs projekt-team den 7. juli alle til ”stegt pattegris” på byggepladsen.

Det vakte stor glæde – og så er det jo i øvrigt altid hyggeligt at mødes undervejs i et byggeprojekt med en dagligdag, hvor alle involverede er optaget af og koncentreret om sine delopgaver.

Netop arbejdsglæde er én af Dansk Boligbygs 6 værdier. Og vi må ikke glemme, at glæde smitter – det gør arbejdsglæde også!

Kontrakten med RR Bolig, blev underskrevet ultimo november 2020, og pæle-ramning påbegyndt ultimo januar 2021. De 52 boliger har et samlet etageareal er på 4.000 m2. Projektet på Lærkevej 1 afleveres til bygherren om et år – altså primo juli 2022.

I øvrigt er Dansk Boligbygs 6 værdier: Arbejdsglæde – Kundetilfredshed – Ansvarlighed – Selvledelse – Troværdighed – Samarbejde.

Gå til aktuelt