Stor interesse for rejsegilde i Nykøbing Mors

Boligselskabet Nykøbing Mors med formand Ansgar Nygaard havde inviteret håndværkere, rådgivere, lokalpolitikere, naboer og totalentrepriseteamet hos Dansk Boligbyg til rejsegilde den 27. oktober.

Ud over at fejre fremdriften i byggeriet skulle navnet på de nye 57 ungdomsboliger også afsløres, efter at der var udskrevet en navnekonkurrence forud for arrangementet.

Interessen for de nye boliger, som ligger godt placeret i nærheden af byens uddannelsesinstitutioner, er stor. Det sås på et overvældende fremmøde til rejsegildet – og de ikke mindre end 167 navneforslag, blandt hvilke Traneholm er valgt.

”Vi er glade for at kunne sige, der er styr på byggeriet. Det bliver færdigt til tiden, det bliver godt, og vi holder budgettet så godt og vel,” sagde Ansgar Nygaard bl.a. i sin velkomsttale. Han takkede Dansk Boligbyg som totalentreprenør og projektets håndværkere for at gå til opgaverne med stort engagement og faglighed.

Første viceborgmester Jesper Balle Kristensen (V) holdt også tale, da borgmesteren var optaget af andre opgaver.

”Jeg vil på vegne af Morsø Kommune sige tak for alle de bidrag, som har gjort, at vi er nået så langt. Der er ting, som gør sådan et byggeri mere bøvlet i disse år. Blandt andet stigende materialepriser og mangel på hænder. Vi ser frem til resultatet. Hvem ved, måske er det på et tidspunkt ens egne børn, der flytter ind i et aktivt ungemiljø her på stedet,” sagde Jesper Balle blandt andet.

Fakta om Traneholm

To punkthuse med i alt 57 ungdomsboliger
Fælles faciliteter nærliggende sportscollege
Byggeriet er på 2.130 kvadratmeter bassiner på grunden
Bygherrer: Boligselskabet Nykøbing Mors / Domea.dk
Ingeniør:  Brix & Kamp
Arkitekt: Friis & Moltke
Bygherrerådgiver:  DAI – Danske Arkitekter Ingeniører
Totalentreprenør: Dansk Boligbyg
Etableres fra 2021 til 2022

Gå til aktuelt