To nye projektchefer i Odense

Projektleder Jørgen Fugl Hansen, 45 år, er pr. den 1. oktober udnævnt til projektchef i Dansk Boligbyg a/s, Odense-afdelingen. Han har siden ansættelsen som projektleder i 2011 arbejdet med opførelse af 56 nye boliger Tårup Strandpark i Kerteminde, 20 nye handicapboliger, ”Engbo” i Kerteminde, nyt aktivitetstilbud til handicappede, ”Påfuglen” i Nyborg, specialbørneinstitutionen ”Børnehusene Stjernen” i Odense, samt tilbygning og ombygning for Tietgenskolen i Odense og opførelse af tilbygning, inkl. ombygning af Nyborg Gymnasium.

Projektleder Bjarne Andersen, 41 år, er pr. den 1. oktober udnævnt til projektchef i Dansk Boligbyg a/s, Odense-afdelingen. Han har siden ansættelsen som projektleder i 2010 arbejdet med opførelsen af 56 boliger på Skovbrynet i Odense for FAB, med opførelsen af 67 boliger på Tankefuld i Svendborg, også for FAB, og med renovering af Teglgårdshuset i Middelfart – 16 misbrugspladser for Region Syddanmark, samt med opførelsen af Seest ny Børneunivers med plads til 80 børnehavebørn og 24 pladser i specialbørnehave for Kolding Kommune.

Jørgen Fugl Hansen og Bjarne Andersen har været med til at opbygge Dansk Boligbygs afdeling i Odense, der blev etableret i 2010 med Per Andersen som afdelingsleder. Det, kombineret med, at afdelingen aktuelt arbejder med flere nye projekter til i alt over 400 mill. kr. alene i Odense, har gjort det naturligt at udnævne begge til projektchefer med virkning fra den 1. oktober.

Jørgen Fugl Hansen bliver ansvarlig for opførelsen af 240 nye boliger på Østerlunden i Odense, mens Bjarne Andersen fortsætter som ansvarlig for et boligprojekt på Sukkerrækkerne, det gamle sukkerkogeri i Odense.


 

Gå til aktuelt