Velkommen til Jens Niebuhr Christensen

Vi er glade for at byde Jens Niebuhr Christensen velkommen som projektleder i Aalborg-afdelingen. Jens startede 1. september og kommer fra HP Byg, hvor han i fem år havde sin gang som tømrer-entrepriseleder. Hos Dansk Boligbyg er han blevet genforenet med flere tidligere kolleger fra HP Byg.

Jens Niebuhr Christensen har mange års erfaring i byggeriet og har bl.a. bygget altaner og tagkonstruktioner. Han har også været i Grønland, hvor han var byggeleder på renoveringen af Nuuks Kommunekontor. Han blev udlært tømrer i 2007 og er uddannet bygningskonstruktør fra Via University College, Århus i 2014.

Hos Dansk Boligbyg vil Jens Niebuhr Christensen det næste års tid være tilknyttet byggesagen PH Park i Hørsholm. Trods den lange tur fra hjemmet i Hjørring til Hørsholm trives Jens på sagen:

”Her er en fed gruppe byggefolk, som har samme professionelle tilgang. Jeg er virkelig imponeret og er også overrasket over, hvor nemt det har været at blive en fasttømret del af teamet.”

Når Jens er hjemme i weekenden, hygger han sammen med sin kone Louise, sin 4-årige datter Isabella og sine bonusbørn Markus og Rose på 10 og 12 år. Hvis han da ikke lige løbetræner til de to-tre halvmaratoner, han løber hvert år.

Gå til aktuelt