Rejsegilde på Flyvestation Værløse

Der har medio juni 2020 været rejsegilde på opførelsen af 13 dobbelthuse for bygherren Calum på den tidligere Flyvestatiion Værløse i området, der betegnes Laanshøj. 

Hver bolig er på 167 m2, og boligerne opføres på et areal på 10.000 m2. Cirka 50 håndværkere er aktuelt i gang med opgaver på byggepladsen.

Calums repræsentant, Jens Jørn, holdt en kort tale, hvor han takkede håndværkeren for arbejdet, og sagde, at han var glad for at se resultatet. 

Laanshøj er et område fyldt med stemning og miljø, hvor man mærker historiens vingesus. I kontrast til den tidligere flyvestations høje støj- og aktivitetsniveau emmer området i dag af fred og ro, og særligt fra Bastionshusene kan man nyde udsigten til åbne vidder og den 2,5 km. lange tidligere start- og landingsbane.

Bastionshusene opføres som dobbelthuse med terrasse på tre sider, når vi medregner den integrerede carport, der også indbyder til anvendelse som overdækket terrasse. De 26 boliger er hver på 1½ plan og med 5 værelser.

Planløsningen er gennemført med opholdsafdeling i stueetagen med køkken, bryggers, stue, og et stort ”forældre-soveværelse” med tilhørende bad og udgang til terrasse. På 1. sal er der tre gode værelser og bad samt adgang til tagterrasse.

Gå til aktuelt