Praktikant til Aalborg   

Læser du til ingeniør på Aalborg Universitet eller bygningskonstruktør på UCN, og ønsker du en lærerig og spændende praktikperiode fra januar 2024? Så er en periode som praktikant i vores Aalborgafdeling sikkert noget for dig.

Vi har travlt med mange interessante hoved- og totalentrepriser. Fx:

  • Viewhouse, etageboligbyggeri i Aalborg, Gug. Opgaven udføres i hovedentreprise, og projektstadige i praktikperiode er indvendige apteringsarbejder, tagarbejder mm.
  • Saltumvej, rækkehuse, etageboliger, renovering. I alt 201 boliger. Sagen er beliggende i Aalborg Øst og udføres i totalentreprise.  Projektstadige i praktikperiode  er nedbrydning, jord, kloak, beton, opstart råhus.
  • Brønderslev Banegårdsplads, etageboligbyggeri og erhverv. Opgaven udføres i totalentreprise, og i projektstadie i praktikperiode er opførelse af råhus, facade lukning og opstart af indvendige arbejder.

Som praktikant vil du blive tilknyttet et af disse projekter og sammen med vores projektteam stå for den daglige drift af byggepladsen. Du får dine egne ansvarsområder og arbejdsopgaver, og i takt med din oplæring og udvikling får du både mere ansvar og større opgaver. Opgaver kan fx være digital kvalitetssikring, tidsplaner samt opfølgning og byggeledelse.

Vores dagligdag er præget af en uhøjtidelig, men professionel tilgang til opgaverne, hvor godt samarbejde og humør vægtes højt.

Interesseret? Send en kort ansøgning og CV til afdelingsleder Peter Haven på ph@dbb.as eller ring på 3086 7819 for at høre nærmere.

Vi indkalder løbende egnede kandidater til samtaler.